Očarljiva princesa
Knjigo prispeval/a:
elchy
Men from Special Branch (2. del)

Očarljiva princesa

Princess Charming

4.2/5 · 3 ocene

Elizabeth Thornton ustvarja napete romantične zgodbe, ki bralca v vrtincu nepozabne ljubezenske zgodbe ponesejo v drug čas in kraj. Tokrat je ustvarila eno svojih najboljših zgodb, ki vas bo popolnoma prevzela – zgodbo o ženski, ki je prepričana, da je življenje ne more več presenetiti… Vsaj dokler ne spozna, da se lahko nevarnost in strast pojavita, kjer ju najmanj pričakuje.

Ko je Gwyn Barrie dobila v dar skrivnostno zapuščino neznanega dobrotnika, je bila prepričana, da je prelepo, da bi bilo resnično. In tudi je, saj je skupaj z zapuščino v njeno življenje vstopil moški, ki je bil imenovan za edinega skrbnika denarja: čedni in zapeljivi Jason Radley.

Pred osmimi leti sta bila Jason in Geyn zaljubljena, dokler ni Gwyn iz razlogov, ki jih Jason ni nikoli razumel, pobegnila. Zdaj ju je usoda ponovno pripeljala skupaj in povezala z denarjem, ki ga Gwyn nujno potrebuje. Toda Gwynina sreča se hitro obrne, ko ji nekdo začne slediti po vsem Londonu. Nekdo, ki bi ji lahko želel celo smrt. Prestrašena in sama se Gwyn lahko obrne le na Jasona. Toda ali lahko zaupa moškemu, ki ji je pred osmimi leti zlomil srce, in se bori proti strasti, ki plamti tako blizu površja?

Kmalu ni nič več tako, kot se zdi – Gwyn in Jasona pogoltne grozljiva igra pohlepa in poželenja, kjer niso stave nič manjše od cene njunega življenja….

1
3
1

Kupi to knjigo

Elizabeth Thornton
8,12 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 31. 03. 2020 00:01:09
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
blue.motion.grey
25. 04. 2017 ob 23:33:45
5 od 5 zvezdic
TriLili
02. 07. 2016 ob 09:50:35
4.5 od 5 zvezdic
elchy
10. 04. 2016 ob 08:34:31
3 od 5 zvezdic