Oh My Goth
Knjigo prispeval/a:
skyline

Oh My Goth

3.5/5 · 1 ocena

Jade Leigh ne sprejema kompromisov in ceni individualnost. Druži se v majhni skupini prijateljev, ki so ponosni na svoj gotski stil: oblačijo se v črno, zanima jih gotska umetnost in odraščajo zunaj vseh norm. Za vse druge najstnike predstavljajo največje spake na šoli. A ko Jade ponovno ne uspe zapreti ust pravi čas in se znajde v težavah, ravnatelj šole ubere posebno taktiko kaznovanja, ki si jo bo Jade dobro zapomnila.

Odpeljana na skrivnostno lokacijo, zvezana na stolu, se Jade prebudi v vzporednem času, kjer je najpopularnejše dekle na šoli. A njeni pravi prijatelji jo ignorirajo, ljudi, ki jih je prej sovražila in prezirala pa obožujejo gotski stil. Vse je obrnjeno na glavo. Clarik, skrivnosten nov fant, je edini, ki ne podlega klišejem. Mercedes, ki predstavlja živi klon popolne Barbike in jo Jade prezira, je edina, ki verjame v to, da je Jade ujeta v virtualni igrici. Kako najti pot nazaj do realnega sveta in četudi jim uspe, kakšno bo življenje po tem?

1
1
8

Kupi to knjigo

Gena Showalter
9,30 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 03. 07. 2020 08:00:14
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Ever
07. 01. 2011 ob 14:24:48
3.5 od 5 zvezdic
Sweet zgodbica :)<br /> <br /> Meni bi bila bolj všeč, če bi bilo malo več podrobnosti glede samega posega, ki se je zgodil, ampak dobro :) Za pregnat dolgčas je super :)

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu

Angeli Personal Demons Ever
08. 01. 2011 ob 15:14:28
Angeli Personal Demons Ever
07. 01. 2011 ob 21:08:23