Onkraj skušnjave
Knjigo prispeval/a:
ursan1
Templar Knights (1. del)

Onkraj skušnjave

Beyond Temptation

3.8/5 · 3 ocene

Onkraj dolžnosti...

Ponosen a mučen vojščak, sir Richard de Cantor, je pustil svojo preteklost za sabo, ko se je pridružil skrivnostni bratovščini vitezov Templjarjev. Zdaj se vrača domov, da bi se soočil z izzivom, kakršnega še ni poznal: prepovedano obljubo prevzetosti, ki tli v plemenitem srcu uničene plemkinje.

Onkraj poželenja...

Lady Margaret Newcomb je za svoje grehe že davno nazaj plačala visoko ceno, izgubila je svoje dobro ime, ko je bila prisiljena v osamljenost. Vendar to trpljenje ni nič v primerjavi z mukami, ki jih občuti, ko v njen svet pokore vstopi Richard de Cantor. Tukaj je moški, pogumen in močan, a hkrati nežen, čigar možatost jo mami naj ponovno greši. Želeti ga je nevarno in prepovedano. Toda zanikati njeno strast, pomeni zanikati življenje samo in edino možnost za ljubezen onkraj meja, onkraj prevzetosti...

1
6
2
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
mikiesha
21. 07. 2017 ob 17:06:29
3 od 5 zvezdic
NIč posebnega (oz. ni dosegla mojih pričakovanj, glede na predhodno prebrane kritike in ocene). Za prebrati je, večjega vtisa pa žal ne pusti. Za moj okus se vse prehitro in prelahko odvija (in ureja).
blue.motion.grey
30. 08. 2015 ob 21:27:00
4 od 5 zvezdic
ursan1
11. 05. 2013 ob 17:32:58
4.5 od 5 zvezdic