Orhanova dediščina
Knjigo prispeval/a:
elchy

Orhanova dediščina

Orhan's Inheritance

4/5 · 1 ocena

Ko spoštovanega in ekscentričnega Orhanovega deda Kemala, človeka, ki je iz tkanja preprog ustvaril donosen posel, najdejo mrtvega v velikem kotlu z barvo, Orhan podeduje desetletja staro podjetje. Toda dedova oporoka postavi več vprašanj, kot ponuja odgovorov. Kemal je družinsko posest zapustil popolni tujki, ostareli ženici, ki živi tisoče kilometrov proč v domu za upokojence sredi Los Angelesa. Že njen obstoj in njena skrivnostna preteklost poglobita uganko, zakaj je Orhanov ded zapustil dom tej ženski namesto svojim potomcem.

Orhan se z namenom, da popravi krivico, vkrca na letalo za Los Angeles. Tam počasi po več srečanjih razkrije zgodbo, ki jo devetdesetletna Seda tako skrbno čuva: zgodbo, ki ima ‒ če bi jo povedali na glas ‒ moč, da izniči dediščino, na kateri je zgrajena Orhanova družina, zgodbo, ki lahko zatrese celo Orhanovo prihodnost.

Orhanova dediščina se pomika med zadnjimi leti Otomanskega cesarstva in devetdesetimi leti dvajsetega stoletja in odkriva strastno ljubezen, nezaslišane grozote, neverjetno vztrajnost in skrite zgodbe, ki preganjajo neko družino.

0
1
0

Kupi to knjigo

Aline Ohanesian
16,46 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 20. 06. 2021 12:30:18
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
devilla
06. 05. 2021 ob 10:56:17
4 od 5 zvezdic
Zelo lepo napisna zgodba, pretresljiva in žalostna. Prebrano v enem večeru.
Book Depository