Osvajalec: Mogočni vladar
Knjigo prispeval/a:
⋆Lucia⋆
Osvajalec (3. del)

Osvajalec: Mogočni vladar

Conqueror: Bones Of The Hills

Džingis je vladar združenih mongolskih plemen. Zmagal je v neštetih bitkah, pod njegovo kruto vladavino se veličastno mongolsko ljudstvo širi v vse kotičke sveta. Zdaj se težave pojavijo na zahodu; kolonije se upirajo in Džingisovi predstavniki so kruto umorjeni. Ljudstvo se mora odpraviti na dolgo potovanje, v današnji Irak in Iran, vse do Indije.

Džingis na poti osvaja nove dežele in neusmiljeno uniči vse, ki se mu upirajo. V novih neznanih deželah visokih gora in neusmiljenih suhih puščav se sooči z mogočnim sovražnikom – neustrašni arabski vojaki, nešteto konjenikov in ogromni sloni se zdijo nepremagljivi. A kan se je odločil – svoje ljudstvo bo vodil v zmago ali dokončno uničenje.

Mogočni vladar je tretji del pripovedi o Džingiskanu, roman, v katerem veliki dogodki in osupljiva krutost tistega časa oživijo v vsem razkošju. Džingis v neusmiljene arabske puščave prinaša vihar, ki se še dolgo ne bo polegel.

0
0
2

Kupi to knjigo

Conn Iggulden
9,23 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 02. 06. 2020 07:30:02
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj