Osvojiti višavca
Knjigo prispeval/a:
elchy
Brotherhood of the Sword/MacAllister (2. del)

Osvojiti višavca

Claiming the Highlander

3.3/5 · 2 oceni

Govorilo se je, da lahko Braden MacAllister, angleški baron in ponosni višavski bojevnik, z enim udarcem premaga sovražnika – in žensko z enim samim poljubom. Toda videti je, da pri Maggie to ne učinkuje.

Trmoglavka z ognjenimi lasmi je odločena, da bo končala dolgotrajni spor, ki besni med njihovim klanom in sovražnikom, in je neobčutljiva na Bradnova prizadevanja, da bi ustavil njen drzni načrt. Toda ustavil jo bo takoj, ko mu bo uspelo dobiti vtikljivo lisičko na samem ... in jo bo obsipal s strastnim ljubkovanjem ter neubranljivimi poljubi. Vendar pa bo potrebnega še kaj več, kot so le lep videz in dobro izbrušene besede, da mu bo uspelo rešiti zaplet.

Ne glede na to, kako drhtijo pod Bradnovim čutnim ljubkovanjem ... ta svojega srca ni dal še nobeni – in ga niti ne namerava. Toda ali si Maggie lahko drzne sanjati, da bi doseženo premirje v njenem klanu pomenilo tudi, da bi osvojila najčudovitejšega Višavca?

0
2
1
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
monique
07. 01. 2017 ob 18:33:28
2.5 od 5 zvezdic
Sem upala, da bo boljša od prejšnjega dela, še posebej, ker so Škoti, pa je bila precej podobna. Mislim, da bi šle Kinley MacGregor bolje od rok sodobne romance, ker za srednjeveške nima prav nobenega čuta.
elchy
03. 01. 2017 ob 22:33:08
4 od 5 zvezdic