Over the Line
Knjigo prispeval/a:
skyline
Alpha Ops (2. del)

Over the Line

4/5 · 1 ocena

James Walker je zadnjič videl Beth Garcio, ko jo je na ramenih ranjeno nesel iz bojišča. Leto kasneje jo sreča na njeni zadnji fizioterapiji, kjer potrdijo njeno zmožnost za nov odhod na bojišče. Še vedno je lepotica, kakršne se spomni, le da jo tokrat krasi brazgotina, ki je spomin na skorajšnjo smrt. Jamesa je Beth privlačila od prvega trenutka, ko jo je srečal, a nikoli ni smel pokazati svojih čustev. In zdaj je njegova privlačnost podvojena, saj jo spoštuje še toliko bolj, ker ve, kako močno je trenirala in koliko bolečine je prenesla, da je znova v popolni formi in še bolj trdnega karakterja.

James jo za konec tedna povabi na prijateljsko plezanje po skalnih stenah, a ta izlet se kmalu spreobrne v nočno moro, saj morata oditi na poroko Jamesove sestre, kateri se je James hotel izogniti za vsako mero, saj je njegova družina vse prej kot normalna povprečna družina. Obe Jamesovi sestri sta začeli prejemati grozilna anonimna sporočila po katerih lahko sklepajo, da sestri nekdo zasleduje in nista popolnoma varni.

Beth je presenečena, kako enostavno je igrati Jamesovo zaročenko, saj se med potjo dogovorita kakšno vlogo morata igrati pred drugimi. A že ob prihodu na dvorišče Beth doživlja presenečenje za presenečenjem, ko izve dejstva iz Jamesovega življenja. Morala bo varovati Jamesovo sestro, lagati Jamesovemu očetu, ki je že leta direktor CIE, ostati vljudna do Jamesove vzvišene mame in poleg vsega še varovati svoje srce pred bolečino. Če James misli, da si ne bo v tem kasou vzela nekaj zase, se hudo moti. In vzela si bo njega, saj sta vendar zaročena, ne?

0
1
1

Kupi to knjigo

Emmy Curtis
19,20 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 03. 08. 2020 02:00:16
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
skyline
22. 03. 2015 ob 10:32:18
4 od 5 zvezdic
Daljša od prve knjige, standard "men in uniform" zgodba, všeč mi je da je tudi junakinja iz istih vrst kot junak.

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu