Overruled
Knjigo prispeval/a:
skyline
The Legal Briefs (1. del)

Overruled

4/5 · 1 ocena

Kot DC odvetnik, Stanton Shaw ohranja svoj hladen pristop, vprašanja ima ostra in njegovi argumenti so neizpodbitni. Ne kličejo ga »Šarmer žirije« zaman, saj mu je z njegovim južnim naglasom, razoroževalnim nasmehom in privlačno zelenimi očmi težko karkoli oporekati. Moški želijo biti on, in ženske želijo, da bi bile navzkrižno zaslišane od njega (v vseh pogledih).

Stanton je človek z načrtom. In nekaj časa je življenje potekalo točno po načrtu. Vse se spremeni na dan, ko prejme povabilo na poroko od njegove srednejšolske ljubezni in mame njegove čudovite desetletne hčere. Jenny se bo poročila z nekom, ki ni on. In to definitivno ni del načrta.

Sofia Santos je mestna ženska, odločna pravnica, ki ne prenese ovinkarjenj. Načrtuje, da bo postala ena izmed najbolj spoštovanih obrambnih odvetnic za kriminalne primere. Njeno življenje je služba, zato nima časa za razmerja, ki bi jo ovirala in bila le moteč faktor v njeni karieri.

Toda ko jo Stanton, njen "prijatelj z dodatkom", prosi za pomoč, komaj sama sebi verjame, da sprejme nalogo. Strinja se, da gre z njim v Mississippi, kjer bo storila vse, kar je v njeni moči, da pomaga Stantonu dobiti nazaj žensko, katero ljubi.

Njena glava ji govori, da je nora... a srce ji govori nekaj popolnoma drugega.

0
1
1
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
taša
10. 07. 2015 ob 12:34:37
4 od 5 zvezdic