Overtime
Knjigo prispeval/a:
skyline
Assassins (7. del)

Overtime

Jordie Thomas živi za svoje drsalke in občutek pozabe na ledu. Poškodba ga je prisilila, da za nekaj časa zapusti hokejsko dvorano. Brez izbire, saj se mora pozdraviti, in s svojo prihodnostjo na kocki, Jordie zabrede v temačnost in izpod nadzora. Ko se začne njegovo življenje krušiti na vseh področjih in postane vprašljiva tudi njegova pogodba z Nashville Assassins, mu je dan ultimat. Pripravljen ali ne, Jordie je prisiljen se soočiti s svojo preteklostjo in s strahovi, ki ga ubijajo, in z žensko, kateri je pustil oditi.

Kacey King so se uresničile poklicne sanje, a njeno srce je bilo uničeno in zdrobljeno. Z olimpijsko zlato medaljo okrog vratu se veseli prihodnosti, vendar je ta brez človeka, katerega edinega je želela imeti.

V igri življenja so zmagovalci in poraženci, in niti Jordie niti Kacey ne želita biti na strani poražencev. Če bi le Jordie znal prepričati Kacey, da je spremenjen človek in da jo hoče imeti ob sebi kot MVP za največje in najboljše dele življenja, ki bi ga gradila skupaj. Bosta še pravi čas spoznala, da je včasih bolje imeti ob sebi nekoga, ki pozna vse dobro in slabo o tebi, kot pa ostati sam na poti do zmage?

0
0
0
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj