Own the Wind
Knjigo prispeval/a:
skyline
Chaos (1. del)

Own the Wind

4.8/5 · 2 oceni

Tabitha Allen je odraščala v kaosu, kakor bi lahko poimenovali družino kluba motoristov. Njen oče je glavni v Chaos Motorcycle Club in vsi v klubu so morali varovati šefovo hči in jo prepogosto reševati iz težav. Le en motorist je bil že od vsega začetka drugačen do nje. Kadarkoli se je Tabby obnašala predivje, je Shy Cage bil tam. Ko ji življenjska tragedija prekine načrte za prihodnost, je Shy ta, ki ji pomaga prestati bolečino kot prijatelj in zaveznik. A Tabby ne želi le prijateljstva.

Shy je od nekdaj sanjal o Tabby. Zanj je bila ona vedno punca, ki si jo želi a nikoli ne more imeti. V njegovih očeh je lepa in seksi, pametna in navihana. Popolna. Ker je šefova hči, zanj vedno nedosegljiva in prepovedana, zato tudi nikoli ni pričakoval, da bo med njima kaj več kot le prijateljstvo. Ko Tabby pokaže zanimanje zanj, se Shy počuti kot najsrečnejši človek na svetu. A tudi najsrečnejšim ljudjem se lahko zruši svet in pogorijo.

1
2
3

Kupi to knjigo

Kristen Ashley
7,44 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 06. 04. 2020 10:00:24
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Gea
16. 12. 2014 ob 10:18:10
5 od 5 zvezdic
skyline
29. 05. 2013 ob 13:52:28
4.5 od 5 zvezdic

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu