Plan B
Knjigo prispeval/a:
skyline

Plan B

4.5/5 · 2 oceni

Načrt je naslednji: prebiti se skozi zadnje leto na srednji šoli. Matura. Potovati po Evropi. Pridružiti se fantu na fakulteti. Načrt je dober, dokler ne zazvoni telefon.

Vanessa točno ve, kako bo naslednje leto njenega živlejnja potekalo. Potrebno bo prepričevanje staršev, da uresniči vse cilje, ampak zato ima prijatelja Taylorja, ki ji bo pomagal. Četudi je Taylor obseden s Hollywoodskimi zvezdami, je njen zaveznik. Njena prihodnost je začrtana tako kot si želi. Potem pa njeni starši prejmejo klic, ki zruši vsa Vanessina prepričanja o njeni družini. Vanessa izve, da ima polbrata, ki bo prišel živet k njim. A to ni najhujše od vsega. Njen polbrat ni nihče drug kot Hollywoodski bad boy Reed Vaughn. Je popularen. Je lep. Je popoln. Je bogat. In obiskoval bo isto šolo in isti letnik, kot Vanessa. Je nekdo, ki bo uničil Vanessino življenje in načrte, ki jih ima. Zagotovo.

0
2
9
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Morrigan
13. 02. 2011 ob 20:16:32
4 od 5 zvezdic
pričakovala sem, da se bo kljub temu da je njen brat zaljubila vanj, kar se sicer ni zgodilo. na začetku mi je šel reed na živce, potem pa je malo zoprna postala vanessa, ker se je izkazalo, da reed sploh ni tako slab, ona pa je še vedno ljubosumna nanj. drugače pa takšna luštna, easy zgodba. se pa strinjam s komentarjem FreakChiq, njena različica zgodbe bi bila veliko bolj zanimiva:)
eternal
27. 01. 2011 ob 15:13:21
5 od 5 zvezdic
FreakChiq
02. 01. 2011 ob 15:20:37
FreakChiq
Nisem prebrala knjige, ampak že zdaj vem, da bi mi bla zgodba dosti bolj zanimiva (in privlačna), če Reed ne bi bil v sorodu z njo. <br /> <br /> Like dunno.. njena mama se je na novo poročila, ko je bla ona stara komaj 4 leta in zato ji je foter od Reeda kot pravi foter. To bi povzročlo big dilemo, bi blo pa vseeno &quot;legalno&quot; se zaljubit v njenega &quot;polbrata&quot; :D<br /> <br /> That's a story I would like, yep. :P

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu