Pleasure Unbound
Knjigo prispeval/a:
skyline
Demonica (1. del)

Pleasure Unbound

4.5/5 · 3 ocene

Svet, kjer te ekstaza lahko stane življenja...

Tayla Mancuso je morilka demonov, zaščitnica skupine ljudi Aegis, ki lovijo demone, saj verjamejo, da so zlobni. Ko se neko noč bori z demonom, je hudo ranjena. Demoni jo odpeljejo v njihovo lastno bolnico, ki jo vodijo prikriti demoni in se borijo, da jo ohranijo pri življenju. Kirurg Eidolon jo želi zadržati v bolnici, saj bi tako lahko demoni dobili informacije o Aegis iz prve roke. Tayla čuti navezanost do kirurga in hrepenenju po njegovem dotiku se vedno težje upira. A lojalnost svoji vrsti Aegis lahko dokaže le na en način: izdati mora njega, ki ji je rešil življenje in ji predstavil čutenje strasti na način, ki ga prej ni poznala.

Strast pa ni resnična, če je izmišljena...

Wraith, Eidolonov brat, ima posebno moč, s katero lahko prisili ljudi, da vidijo in doživijo strastne trenutke v svojih mislih. Strastni trenutki so tako doživeti, da jih ne ločijo od realnosti.

Ljubimca, ki si upata tvegati vse...

Eidolon je očaran nad nevarno žensko, ki ga navdaja z jezo in strastjo. Ne le, da je njegova največja sovražnica, ampak je tudi morilka njegove vrste. Razdvojen je med željo po resnici o Tayli in nalogo, da si poišče partnerico, predenj pride čas njegove transformacije v pravega demona. Pravi demoni so močnejši, lahko spreminjajo demonske oblike, vendar jim je odvzet razum, njihova poštenost in odgovornost. Iz strastnih demonov so spremenjeni v nevarne pošasti.

A Tayla je edina ženska, za katero bi Eidolon prestopil mejo, ki je ločnica med demoni in ljudmi.

0
4
18

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 19. 08. 2022 14:30:08
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
bocemeti
13. 02. 2012 ob 15:10:21
4.5 od 5 zvezdic
supper!!! demoni na drugačen način, še ena odlična serija, nadaljujem z branjem
Kris
12. 04. 2011 ob 11:38:27
Kris
indeed! :)))<br /> Mi2 mava res podobn okus za knjige! Me gusta :P<br />
skyline
12. 04. 2011 ob 10:15:07
skyline
Sm ti rekla, da ti bo všeč :)))
Kris
11. 04. 2011 ob 18:50:25
4.5 od 5 zvezdic
Torej še ena serija po mojem okusu...nekakšna mešanica med BDB &amp; Alien Huntress...<br /> <br /> Res dobro branje, ušeč mi je blo, da so bli tokrat demoni drgač predstavleni kokr sam kt čisto zlo in bla bla bla....Yin-Yang teorija in use iLike! ;)<br /> <br /> Eidolon &amp; Tayla &lt;3<br /> <br /> Tut ostale 2 brata sta mi bla kr kul, Wraith se posebej :$<br /> <br /> In kera nebi bla vesela če bi jo kak tak doktor zravu an :P<br /> <br /> Tk da gremo naprej an :P
skyline
31. 03. 2011 ob 12:46:26
4.5 od 5 zvezdic
Š e ena serija, podobna kot Alien Huntress, le da tukaj gre za demone. Torej... fights, forbidden love, HOT moments, demons &amp; killers, tattoos... I love it!!!!