Polnočna krona (Crown of Midnight)
Kupi brez poštnine
Knjigo prispeval/a:
Jerneja
Throne of Glass (2. del)

Polnočna krona (Crown of Midnight)

4.8/5 · 3 ocene

Kralj z železno roko in kot tema črno dušo vlada s steklenega prestola. Morilka Celaena Sardothien je zmagala na neprizanesljivem tekmovanju in postala njegova bojevnica. A vendar Celaena kroni še zdaleč ni zvesta. Svojo skrivnost skrbno skriva - ve namreč, da je človek, ki mu služi, zavezan zlu.

Celaena spozna, da ni edina na lovu za pravico in pretvarjanje postaja vse težje. Medtem ko skuša razvozlati skrivnosti, zakopane globoko pod steklenim gradom, pri tem utrpijo njena prijateljstva. Zdi se, da ni nikogar, ki se ne bi hotel spraševati o njeni prisegi - ne prestolonaslednik Dorian, ne poveljnik straže Chaol, niti ne njena najboljša prijateljica Nehemia, tuja princesa uporniškega duha.

Vendar pa skrivnosti, ki so jih vsi skrivali, neke strašne noči vodijo k neizrekljivi tragediji. Celaenin svet se bo sesul in prisiljena se bo odreči tistemu, kar ji je najdragocenejše, ter se enkrat za vselej odločiti, komu gre njena zvestoba ... in za koga se je na koncu pripravljena boriti.

1
3
3

Priporočene knjige

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Jerneja
22. 04. 2018 ob 09:10:41
4.5 od 5 zvezdic
No, pa sem jo prebrala. Prvo zares dobro knjigo v tem letu namreč :) Če me prejšnji del ni čisto prepričal, se je tale oddolžil. Pri tej knjigi me je najbolj presenetilo to, da je tako dobra, saj drugi deli navadno niso nek presežek, navadno.
⋆Lucia⋆
07. 04. 2018 ob 21:51:49
5 od 5 zvezdic
Zgodba, ki me je čisto prevzela. Svet, ki me je potegnil vase. Knjiga vredna vsake minute prostega časa. Napeta, drugačna, zanimiva ... fantastična. Celaena, Chaol, Dorian in Nehemia, ki so me vsak s svojim karakterjem in vlogo v zgodbi prepričali. Priporočam vsem ljubiteljem zgodovinskega okolja, izmišljenih dežel, fantazije, magije, ljubezni ... Definitivno gre med mojih top 10 najljubših knjig.
elchy
14. 02. 2018 ob 00:32:55
5 od 5 zvezdic