Poslednji pregrešni malopridnež
Knjigo prispeval/a:
Adeline
Scoundrels of St. James (Malopridneži St. Jamesa) (5. del)

Poslednji pregrešni malopridnež

The Last Wicked Scoundrel

3.8/5 · 2 oceni

William Graves je zadnji izmed Feaganovih fantov. Nekdanji ropar grobov je sedaj plemiški zdravnik, ki se je odločil, da bo življenje posvetil pomoči drugim – kajti ve, da zanj ni rešitve. Še posebej ne v bližini dame, kot je Winnie. Čeprav ni vreden njenega dotika, se ji ne more upreti. Vendar svoje strasti ne more krotiti – četudi mu to prinaša določeno nevarnost.

Winnie, vojvodinja Avendalska, ni vedela, kaj je notranji mir, do smrti svojega moža. Z Williamom pa je odkrila vročico poželenja – in zdravilno moč ljubezni.

Toda zdaj, soočena s preteklostjo, za katero je že mislila, da jo je pustila daleč za sabo, se mora spopasti s svojimi največjimi strahovi … ali pa tvega, da bo izgubila moškega, ki lahko izpolni njene sanje.

0
1
0
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
monique
18. 11. 2017 ob 17:11:17
2.5 od 5 zvezdic
Ko sem začela brat to serijo, se mi je zdela res super in originalna, ampak nad zadnjima deloma sem bila pa malo razočarana. Sploh tale novelica mi ni bila dobro zastavljena. Vsi dogodki so mi bili natlačeni skupaj, hkrati se mi je pa zdelo, da se ful vleče. Škoda, ker ideja je bila sicer uredu,
blue.motion.grey
29. 09. 2017 ob 22:28:59
5 od 5 zvezdic