Predaja v višavju
Knjigo prispeval/a:
elchy

Predaja v višavju

Highland Surrender

4/5 · 1 ocena

Da bi brata Fione Sinclair utrdila krhko premirje, jo poročita z njihovim zapriseženim sovražnikom. Čeprav jo njuna izdaja zelo prizadene, nima druge izbire, kot da se vda, saj bi v primeru njene zavrnitve na njeno mesto morala stopiti nedolžna mlajša sestra. Čeprav je odločna Fiona pripravljena žrtvovati svobodo, da bi zaščitila svoj klan, priseže, da srca ne bo nikoli predala.

Myles Campbell je kot najstarejši sin poglavarja klana vajen, da je vedno vse po njegovo. Toda ko mu škotski kralj ukaže poroko s kljubovalnim višavskim dekletom namesto s francosko gospodično, ki ji je podaril srce, mora Myles izpolniti dolžnost. Ko na poročni dan spozna nevesto, je zadovoljen, ko ugotovi, da je lepotica, vendar hitro tudi obupan, saj je kmalu jasno, da bi ga raje ubila kot poljubila.

In tako se začne njuna negotova zveza.

Ko trčita dva tako bojevita značaja, se krešejo iskre, ki vnamejo plamenečo strast, vendar se ta zaletava v ovire družinske časti, klanske zvestobe in največje predaje – ljubezni.

0
1
0

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 06. 04. 2020 01:01:45
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
elchy
15. 10. 2018 ob 10:23:10
4 od 5 zvezdic
Book Depository