Pregrešna v satenu
Knjigo prispeval/a:
elchy
The Rarest Blooms (3. del)

Pregrešna v satenu

Sinful in Satin

4.5/5 · 3 ocene

Celia, hči znamenite londonske kurtizane, je bila izšolana v umetnosti mesenih užitkov. Zdi se, da ji je usojeno slediti stopinjam svoje matere. Toda Celia pobegne in se zateče k prijateljicam, daleč od razuzdanih krogov družbe.

Njenega mirnega življenja je konec, ko ji umre mati. Celia podeduje njeno premoženje, vključno z velikimi dolgovi in majhno hišo v mestu. Podeduje tudi Jonathana Albrightona, skrivnostnega gospoda, najemnika v materini hiši … Človeka, za katerega Celia kmalu prizna, da se ji ga ne mudi izseliti iz hiše, glede na to, kako prijetno in vznemirljivo deluje nanjo njegova prisotnost. Zlovešče lepi Jonathan, ki slovi kot nevaren, ima razloge za to, da se zadržuje blizu Celie, saj tajno preiskuje skrivnostno početje njene matere.

A dolgovi se kopičijo in ogrozijo vse, za kar je Celia upala, da si bo ustvarila. Tako je prisiljena razmisliti, ali bi sprejela škandalozni poklic, za katerega so jo pripravljali. Toda zdaj želi svoje erotično usposabljanje uporabiti le pri enem moškem.

1
2
0
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
jakička
24. 02. 2018 ob 16:26:31
4 od 5 zvezdic
blue.motion.grey
20. 12. 2016 ob 23:48:40
5 od 5 zvezdic
monique
31. 03. 2016 ob 20:40:02
4.5 od 5 zvezdic