Pregrešni užitki poročne postelje
Knjigo prispeval/a:
monique
Byrons of Braebourne (4. del)

Pregrešni užitki poročne postelje

Wicked Delights of a Bridal Bed

4.8/5 · 2 oceni

Na njeno presenečenje se lady Mallory Byron znajde pred oltarjem s človekom, za katerega ja najmanj pričakovala, da jo bo zaprosil za roko...

Splošno znano je, da so vsi Byronovi bratje "nori, nevarni in zloglasni". Zdaj pa njihova sestra ugotovi, da je tokrat ona tista, ki se je znašla v središču govoric londonske visoke družbe, ko se je poročila s škandaloznim grofom Greshamom. Soočena s tragično izgubo zaročenca, je v grofu kot družinskem prijatelju iskala le uteho, vendar se tolažba kmalu prelevi v strast, škandal ter ... poroko! In v svoji poročni postelji Mallory odkrije užitek, ki si ga ni zamišljala niti v najbolj drznih sanjah. Ampak ali lahko noči pregrešne dekadence preobrazijo prijateljstvo v resnično ljubezen?

Očarljivi zapeljivec Adam - Greshamski grof - je bil zaljubljen v Mallory že leta. Enkrat jo je že izgubil zaradi drugega moškega, vendar svoje druge priložnosti nikakor ne namerava zapraviti. Njeno ljubezen bo osvojil ne glede na vse. Mu bo Mallory predala svoje srce ali bodo sence preteklosti premočne?

0
1
1

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 28. 09. 2020 13:30:14
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Adeline
07. 06. 2017 ob 11:05:17
5 od 5 zvezdic
monique
19. 03. 2017 ob 18:28:29
4.5 od 5 zvezdic
Na njuno zgodbo sem komaj čakala že od prvega dela, ko se je razkrilo, da je Adam zaljubljen v Mallory. Njun odnos od friends to lovers je bilo lepo spremljati. Luštna knjiga.