Prekletstvo v zlati kletki: senzacionalna zgodba Urške Čepin
Knjigo prispeval/a:
by_sas

Prekletstvo v zlati kletki: senzacionalna zgodba Urške Čepin

1/5 · 1 ocena

Zgodba Urške Čepin je zgodba o slovenski Pepelki. Pošteno, delovno in luštno dekle se poroči s princem iz sanj, ki ji nudi razkošje, ki si ga le malokatero dekle pri tej starosti lahko privošči: razvaja jo z luksuznimi avtomobili, dragimi oblekami, eksotičnimi počitnicami, nenazadnje dragimi lepotnimi operacijami in seveda lastno oddajo na televiziji. Res kot v pravljici, bi lahko rekli – dokler je trajalo.

Princ iz sanj le ni bil princ iz sanj. Začelo se je s siljenjem v nenavadne spolne prakse, varanjem, lažmi ter končalo s pretepi in dokončno ločitvijo, ki jo je hlastno požirala celotna slovenska srenja rumenega tiska. Blogi in forumi z mnenji na strani njega ali nje so pokali po šivih. Čigava resnica je prava?! Po lepi slovenski navadi se javno mnenje po pravilu postavi na stran moškega, ki se v tej pripovedi izkaže kot manipulator, grobijan in lažnivec, čeprav v javnosti znan podjetnik.

0
1
0

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 16. 09. 2019 09:30:44
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
taša
17. 02. 2017 ob 16:31:02
taša
Tole sem prebralaveč let nazaj..mislim, da v 2 urah..napisano je tako kot bi jo napisal nekdo v Osnovni šoli.
taša
17. 02. 2017 ob 16:28:00
1 od 5 zvezdic
Book Depository