Prijateljska prošnja
Knjigo prispeval/a:
Vetocenja

Prijateljska prošnja

Friend request

Maria Weston želi biti moja prijateljica. Ampak ona je mrtva, mar ni?

1989. Ko Louise sprva opazi novo sošolko Marijo, ki se je v njen kraj nenadno preselila na koncu zadnjega letnika srednje šole, ji deluje kot vse, kar njena običajna družba ni. To je pristno, zabavno in pogumno. V le nekaj dneh Maria in Louise postaneta prijateljici.

2016. Louise prejme tragično novico po e-pošti.
Maria Weston ji je poslala prošnjo za prijateljstvo po Facebooku. Stari spomini hitro pridejo na plan, prvi dnevi njunega druženja, krute odločitve, in temne skrivnosti, ki bodo za vedno spremenile celotno njuno življenje.

Louise je vedno vedela, da bo v primeru odkritja resnice izgubila vse. Njeno službo, sina ter svobodo. Marijina nenadna pojava ogroža vse, kar ji je drago in prisili Louise, da se ponovno poveže z vsemi ljudmi, s katerimi je že davno prekinila vezi, zato, da bi se izognila preteklosti. Vendar, ko Louise poskuša ponovno sestaviti skupaj vse dele, tiste usodne noči, ugotovi, da zgodba skriva več, kot pa je prvotno mislila. Louise mora sama odkriti celotno resnico, preden bo, kar je ostalo od Marije oziroma kdorkoli se pretvarja, da je Maria razkrila resnico vsem drugim.

0
0
1

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 30. 11. 2022 22:30:21
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Book Depository

O tej knjigi na forumu

Ostalo Čvekanje skyline
12. 06. 2013 ob 13:18:10