Prvič narazen
Knjigo prispeval/a:
skyline
After (2. del)

Prvič narazen

After We Collided

4.5/5 · 2 oceni

Tessa lahko izgubi vse. Hardin nima česa izgubiti… razen nje.

Po pretresljivem začetku razmerja sta Tessa in Hardin skušala narediti vse, da bi jima uspelo ostati skupaj. Tessa ve, da je Hardin lahko krut, a ko odkrije strašne podrobnosti o začetku njunega odnosa – in Hardinovo mračno preteklost – je to zanjo preveč. Hardin bo vedno… Hardin. Toda, ali je on v resnici ta čustveno razrvani, zamišljeni moški, v katerega se je Tessa zaljubila kljub njegovi jezni naravi – ali pa je ves čas samo igral? Želi si, da bi ga lahko za vedno zapustila in dokončno pozabila nanj. A ni tako lahko. Ne s spominom na strastne noči, ki jih je preživela v njegovem objemu. Ne s spominom na njegov dotik, ki ji pretrese vse čute. Ne s spominom na njegove lačne poljube.

Toda Tessa še vedno ni prepričana, ali lahko preživi še eno prelomljeno obljubo. Zaradi Hardina je na kocko postavila ogromno stvari – šolanje, prijatelje, mamo, zvezo s fantom, ki jo je imel resnično rad, in verjetno tudi obetajočo kariero. Zdaj mora narediti korak naprej.

Hardin se zaveda, da je naredil napako, verjetno največjo v svojem življenju. A ne bo se kar tako vdal. Toda, ali se lahko spremeni? Se bo spremenil… zaradi ljubezni?

0
2
2

Kupi to knjigo

14,95 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 17. 11. 2018 13:31:11

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
loli94
31. 01. 2017 ob 08:54:40
5 od 5 zvezdic
Xena
21. 12. 2015 ob 18:55:17
4 od 5 zvezdic
Osebno mi je boljše kot prvi del..