Prvinska napetost
Knjigo prispeval/a:
skyline
Hacker (1. del)

Prvinska napetost

Hardwired

4/5 · 2 oceni

Erica Hathaway je odločena, da bo premagala težavno preteklost, in tako se že v mladih letih odloči, da bo usodo vzela v svoje roke. Le nekaj dni po diplomi se sooči s skupino investitorjev, katerih odločitev bo podprla ali zavrnila njeno na novo nastalo spletno podjetje. Ni pa bila pripravljena, da se ji bodo ob arogantnem in šarmantnem investitorju, ki se je odločil, da ji spremeni načrte, zašibila kolena.

Blake Landon, milijarder in razvpiti nekdanji heker, je obogatel z razvojem programske opreme in navajen je, da dobi, kar želi. Ericina energija in preprosta lepota sta ga očarali in vse od trenutka, ko je vstopila v sejno sobo, jo želi imeti le zase. Odločen, da jo osvoji, poruši vse njene obrambne zidove in se trudi pridobiti njeno zaupanje, čeprav to pomeni, da se odpove določeni meri nadzora, brez katerega ne zna živeti.

Ko pa Blake odkrije temno skrivnost iz njene preteklosti, omaje ne le njeno zaupanje, temveč tudi njeno kariero, ki jo je tako težko ustvarila.

0
2
1

Kupi to knjigo

Meredith Wild
9,95 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 11. 08. 2020 21:00:20

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
IngridJalapeñoLopez
13. 01. 2018 ob 21:50:43
5 od 5 zvezdic
monique
18. 06. 2016 ob 21:03:41
3 od 5 zvezdic
Ni bila sicer nek presežek, ampak kej druzga tudi nisem ravno pričakovala. Je pa čist sedla za odklopit možgane med izpitnim obdobjem.