Prvinska predaja
Knjigo prispeval/a:
elchy
Hacker (3. del)

Prvinska predaja

Hardline

4.5/5 · 2 oceni

Računalniški mogotec Blake Landon je našel ljubezen svojega življenja, ko je spoznal odločno in prodorno Erico Hathaway. Čeprav se njegova obsedenost z nadzorom in njen neodvisni duh še naprej borita, Blake Erice nikoli več ne želi izpustiti iz svojega življenja. Erica je Blaku podarila zaupanje in ljubezen ter je prepričana, da bosta skupaj premagala vse ovire, ki jima stojijo na poti. A ko on zahteva več in preizkuša meje njene predanosti, se je prisiljena soočiti s temno platjo njegovega poželenja, ki jo je doslej skrival.

Toda težave ne izhajajo le iz njunega odnosa: ko ta postaja vse trdnejši, se jima začnejo bližati drugi sovražniki. Ericino podjetje se znajde v nevarnosti, Blake pa se na vso moč trudi, da bi jo zaščitil pred tistimi, ki jo skušajo prizadeti samo zato, da bi škodovali njemu. Ali bo njuna zveza obstala, ko bodo Blakovi nasprotniki prestopili mejo in ogrozili več kot le njeno službo?

0
1
1

Kupi to knjigo

Meredith Wild
10,16 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 21. 05. 2019 06:31:27

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
IngridJalapeñoLopez
13. 01. 2018 ob 21:50:57
5 od 5 zvezdic
Adeline
07. 06. 2017 ob 11:17:50
4 od 5 zvezdic