Rebel
Knjigo prispeval/a:
Kris
Reboot (2. del)

Rebel

5/5 · 1 ocena

Wren Connolly je mislila, da je pustila svojo človeškost za sabo, ko je pred petimi leti umrla in se vrnila 178 minut kasneje kot Reboot. S svojimi novimi sposobnostmi moči, hitrosti in celjenja - skupaj s pomanjkanjem čustev - je Wren-178 postala popoln vojak HARCa. Dokler ni spoznala Calluma 22 in vse se je spremenilo.

Zdaj, ko sta pobegnil, sta pripravljena začeti novo življenje v miru na Reboot rezervatu. Vendar ima Micah 163 - Reboot, ki vodi rezervat - v mislih temnejše načrte: želi popolnoma izbrisati ljudi. Micah je gradil Reboot vojsko več let in sedaj je končno pripravljen, da izpelje svoj načrt. Callum želi, ostati in zaščititi ljudi. Wren želi nič drugega, kot oditi ter zapusti vse borbe za sabo.

Z Micah na eni strani, na drugi HARC ter Wren in Callum v nestrinjanju na sredini, obstaja samo ena možnost...čas je, da Rebooti postanejo uporniki.

0
1
3

Kupi to knjigo

Amy Tintera
9,05 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 02. 07. 2020 07:30:17
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Kris
14. 11. 2014 ob 12:36:07
5 od 5 zvezdic

Druge knjige avtorja

Reboot
Reboot Amy Tintera
- 3 ocene
Book Depository

O tej knjigi na forumu