Re/Bound
Knjigo prispeval/a:
skyline
Doms of the FBI (1. del)

Re/Bound

4.3/5 · 2 oceni

Pobrati se z dna je za Darcy težje, kot je pričakovala. Njen master, s katerim sta živela in se ljubila, je izginil in vsi sklepajo, da je bil umorjen pod njeno roko. V trenutku šibkosti, ko najbolj potrebuje nekoga, ji postaven dom, ki ga še nikoli ni videla, pomaga iz težav. Theo je pozoren, dominanten in zahteven - ravno to, kar Darcy potrebuje. Z njegovo pomočjo Darcy preseže svoje do sedaj postavljene meje užitkov. Z njim ponovno začuti veselje do življenja in ljubezen, ki ji je bila v preteklosti kruto odvzeta.

Agent Malcolm Legato je že leta na lovu za umazanim poslovnežem in Darcy je njegova vstopnica v korporacijo Snyder Corp. Kot "Theo" ima veliko lažjo možnost navezati stike z Darcy, zato jo obravnava le kot sredstvo, ki mu bo pomagalo doseči njegov cilj. Ker je Darcy tudi ena izmed osumljenk umora njenega masterja, ji Malcolm ne more razkriti, kdo v resnici je, četudi se zaveda, da je Darcy le še ena izmed žrtev umazanih poslov Snyder-ja. A Malcolm se zaveda, da takoj ko bo njegova prava podoba razkrita, se bo Darcy počutila izigrano in izdano in ga nikoli več ne bo želela videti, saj ima iz preteklosti izredno slabe izkušnje s policijo. Gojiti kakršnakoli čustva do ljubke in ubogljive Darcy je torej nekaj, kar si ne sme privoščiti. Teoretično je to povsem razumljivo, a srce ponavadi ne upošteva teoretičnih pravil.

0
2
0

Kupi to knjigo

Michele Zurlo
14,87 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 26. 03. 2020 23:02:56

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Gea
02. 02. 2015 ob 09:50:14
4 od 5 zvezdic
skyline
29. 05. 2013 ob 10:05:42
4.5 od 5 zvezdic

Druge knjige avtorja

O tej knjigi na forumu