Regretting you
Knjigo prispeval/a:
prada2015

Regretting you

Morgan Grant in njena šestnajstletna hči Clara ne bi želeli nič več in biti ničemur podobni.

Morgan je odločena, da svoji hčerki prepreči, da bi ponovila njene napake. Svoje sanje je opustila, ker je zanosila in se poročila premlada. Clara noče slediti stopinjam svoje matere. Njena predvidljiva mati nima spontane kosti v telesu.

Z bojevito osebnostjo in konfliktnimi cilji, Morgan in Clara vedno težje sobivata. Edina oseba, ki lahko prinese mir v njuno gospodinjstvo je Chris - Morganin mož, Clarin oče in družinsko sidro. Vendar se ta mir uniči, ko je Chris udeležen v tragični in negotovi nesreči. Srce parajoče in dolgotrajne posledice bodo dosegle Morgan in Claro.

Medtem ko sta se borili popraviti vse kar se njima je zrušilo, najde Morgan tolažbo v osebi katere to je najmanj pričakovala. Clara pa se videva s fantom, ki ji je prepovedan. Ko dnevi minevajo, prihajajo nove skrivnosti, zamere in nesoglasja, ki mamo in hčerko potisnejo še bolj narazen. Tako daleč narazen, da bi bilo nemogoče, da se vrneta nazaj.

0
0
1

Kupi to knjigo

Colleen Hoover
10,09 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 03. 08. 2020 06:30:05
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj