Reševanje Francesce
Knjigo prispeval/a:
BlebeTanja

Reševanje Francesce

Saving Francesca

4/5 · 2 oceni

Čudovita zgodba o romantiki, družini in prijateljstvu, polna humorja in srčnosti, kot nalašč za ljubitelje Stephanie Perkins in Lauren Myracle.

Francesca je prisiljena obiskovati šolo za fante St. Sebastian, ki se pretvarja, da je šola za oba spola, tako da je dekletom dodelila lastno stranišče. Poleg nje to šolo obiskujejo še zagreta feministka, domnevna kurbica in nespretna igralka na harmoniko. Fantje niso nič boljši, od Thomasa, ki se je specializiral v melodičnem riganju, do Willa, samovšečnega kretena, ki se nenehno mršči, in o katerem Francesca ne more nehati premišljevati.

Tu je še Francescina mati, ki vedno misli, da le ona ve, kaj je najboljše za Francesco - dokler nenadoma ne zboli za akutno depresijo. Francesca ostane sama in izgubljena, brez predstave o tem, kdo pravzaprav je. Š aljiva in obenem ganljiva knjiga, ki jo je nemogoče odložiti, pove zgodbo o dekletu, ki mora zbrati vse moči, da bi rešila svojo družino, družabno življenje, in - najtežje od vsega - samo sebe.

0
3
3

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 30. 01. 2023 17:00:18
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
soncek
07. 08. 2013 ob 17:52:58
4.5 od 5 zvezdic
Leslie
03. 07. 2013 ob 17:17:52
3.5 od 5 zvezdic