Ride Steady
Knjigo prispeval/a:
skyline
Chaos (3. del)

Ride Steady

4.5/5 · 1 ocena

Nekoč pred davnimi časi… je Carissa Teodoro verjela v srečne konce. Denar, poroka, materinstvo: vse je prišlo enostavno, dokler se ni zbidila iz svoje pravljice in spoznala grdo resnico o svojem princu na belem konju. Sedaj se kot mati samohranilka bori iz dneva v dan. Ko se ji na cesti predre pnevmatika, Carissa dobi še eno potrditev, da slab dan lahko vedno postane še slabši. Ko znova obupana premleva vse svoje napake v življenju, se mimo pripelje bežno poznan obraz na motorju.

V srednji šoli je bil Carson Steele poredni fant samotar, ki je postavil Carisso na seznam lepih deklet, ki so ostale daleč preko njegovega dosega. Danes je težek motorist, znan samo kot Joker, in glede na način obnašanja Carisse, je jasno, da magija njegove pojave deluje tudi na njej. Medtem ko je ulov lepotice enostaven, je skupna prihodnost popolnoma druga zgodba. Za pridno in spoštljivo žensko, kot je Carissa, je malo verjetno, da bi se znašla in podredila načinu življenja v Chaos Motorcycle Club. Na žalost (ali srečo) je zadrževati privlačnost prekleto težko.

0
1
1

Kupi to knjigo

Kristen Ashley
8,88 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 04. 04. 2020 12:00:25
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Gea
02. 02. 2016 ob 16:15:16
4.5 od 5 zvezdic

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu