Robbie Williams : odkrito
Knjigo prispeval/a:
elchy

Robbie Williams : odkrito

Reveal: Robbie Williams

Robert Peter Williams, bolj znan kot Robbie Williams, se je rodil 13. februarja leta 1974 v majhnem kraju Stoke-on-Trent v osrednji Angliji. Odskočno desko v svet zabave je kontroverznemu glasbeniku in zabavljaču predstavljala fantovska skupina Take That, ki je na začetku devetdesetih let prejšnjega stoletja obnorela najstnice po vsem svetu. Po razpadu skupine je Robbie, ki s svojim videzom problematičnega, a neznansko karizmatičnega temačnega frajerja ni nikoli zares sodil med lepo počesane in nasmejane fante, edini od peterice uspešno nadaljeval glasbeno kariero. Izdal je več kot deset albumov, večkrat razprodal največja koncertna prizorišča (vstopnice za koncerte so vedno šle za med), prejel 18 britov, postal prejemnik nagrade (za Eltonom Johnom in Davidom Bowiejem) za legendarnega britanskega glasbenika, se poročil z ameriško igralko Aydo Field, večkrat šel na kliniko za zdravljenje odvisnosti, dvakrat postal očka, objavil nešteto kontroverznih slik na družbenih omrežjih, velikokrat povedal preveč, se skregal z britanskimi tabloidi … in bil proglašen za najuspešnejšega britanskega glasbenika.

She's the One, Angels in Candy so le nekatere izmed legendarnih pop skladb, s katerimi se je 'enfant terrible' britanske glasbene scene za vedno zapisal v kolektivni spomin glasbenih navdušencev. V pričujoči knjigi, ki jo je napisal v soavtorstvu z britanskim glasbenim novinarjem in biografom Chrisom Heathom, boste izvedeli, kako so nastale, hkrati pa še veliko drugih zanimivih in intimnih podrobnosti iz življenja tega nadvse priljubljenega, a hkrati osovraženega kralja popa.

0
0
0

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 07. 12. 2022 23:00:22
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Book Depository