Rock Chick Renegade
Knjigo prispeval/a:
skyline
Rock Chick (4. del)

Rock Chick Renegade

4.5/5 · 2 oceni

Jules mora razčistiti račune z dilerji drog v Denverju. To je osebno. To je njena naloga. Ne glede na vse. Tu gre za maščevanje. Vance pa se trudi na vse pretege, da Jules pri svojih samoiniciativnih misijah ostane živa, ko išče pravico. Jules nima časa za romantiko, za druženje, za čustva, preveč je zaposlena z reševanjem sveta, pri katerem ji pomagajo Zip (lastnik trgovine z orožjem), Heavy (bivši PI) in Frank (skrivnostni samotar).

Rock bejbe iz Fortnum knjigarne se vpletejo v Jules-ino življenje in ji dajejo nasvete o romantiki in ljubezni, a Jules nobene od njih ne sprejme z odprtimi rokami. A seksi alfa ekipa iz Nightingale Investigations sprejmejo Jules za eno izmed njih in ji želijo pomagati z nasveti in sodelovanjem, predvsem zaradi njene lastne varnosti. Ko Jules močno razjezi določene kriminalce s svojim početjem, je eden izmed njih odločen, da jo je potrebno odstraniti. V vsem kaosu se Vance in Jules zbližata in Vance je odločen, da bo poskrbel za to, da ji nihče ne bo storil nič žalega, saj Jules pripada njemu.

2
2
3

Kupi to knjigo

Kristen Ashley
24,03 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 10. 07. 2020 06:30:08
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Gea
11. 01. 2015 ob 13:29:36
5 od 5 zvezdic
skyline
11. 01. 2015 ob 12:12:15
4 od 5 zvezdic