Rock Chick Revolution
Knjigo prispeval/a:
skyline
Rock Chick (8. del)

Rock Chick Revolution

4.8/5 · 2 oceni

Ally Nightingale ima skrivnosti, ki jih ne deli niti z rock bejbami. A dva moška vesta, kaj namerava narediti. Eden ji ščiti hrbet. Drugi ima njeno srce, a tega ne ve. Ko se Ally spominja dogodkov preteklega leta, sta ji dve stvari jasni: nikoli ne bo dobila tega, kar bi morala imeti vsaka rock bejba – seksi alfa moškega, ki jo zna ukrotiti. In druga stvar, Ally je Nightingale po dolgem in počez, a ne ve točno, kaj naj bi to pomenilo zanjo.

Ko so njene skrivnosti razkrite, vzamejo moški v njenem svetu stvari v svoje roke. Darius, dolgoletni prijatelj, ji ščiti hrbet, kot ponavadi. Ren Zano, moški katerega ljubi, pa ni tako prepričan v njene namene. Rock bejbe, seksi alfa ekipa in celotna druščina iz Fortnum knjigarne se vključi v reševanje problema. Ally ima možnost, da končno dokaže, da je prava rock bejba do kosti, da bo dobila svojega seksi moškega ter da je, seveda, prava Nightingale, kot se spodobi.

1
2
3

Kupi to knjigo

Kristen Ashley
24,95 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 10. 07. 2020 06:30:10
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Gea
11. 01. 2015 ob 13:31:49
5 od 5 zvezdic
skyline
11. 01. 2015 ob 12:13:47
4.5 od 5 zvezdic

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu