Rock Chick
Knjigo prispeval/a:
skyline
Rock Chick (1. del)

Rock Chick

3.5/5 · 4 ocene

Indy Savage, hči policista, rock bejba in lastnica knjigarne, je bila zaljubljena v Lee-ja Nightingale-a odkar pomni. Lee, nekoč poredni fant, zdaj glavni vodja Nightingale Investigations, ki je elitna preiskovalna in detektivska organizacija, je do sedaj uspešno zavračal vse Indyine poizkuse, da pritegne njegovo pozornost (in po pravici povedano, nekateri poizkusi so bili smešni in sramotno direktni). Indy se je končno predala in se sprijaznila, da Lee ne bo nikoli njen.

Rosie, ki je zaposlen v Indyini knjigarni in njen dober prijatelj, izgubi vrečo diamantov in naenkrat se znajde v kaosu, kjer ne manjka streljanja in groženj. Ko se v kaos vmeša še Indy (kajti nobeni rock bejbi ne bodo govorili, kaj naj dela), Lee nima druge možnosti, kot da prihiti na pomoč. Da se stvari še zakomplicirajo, Lee jasno pove in pokaže, da ga Indy zelo zanima in da bo njegova. Indy ignorira njegove besede, saj je imel dovolj možnosti v preteklosti, da bi lahko naredil kaj glede njune privlačnosti. A težko je ignorirati izurjenega vojaškega specialista, če se Indy vedno znova znajde sredi streljanja, avtomobilskih bomb, mrtvih teles in poleg vsega je še ugrabljena. Lee ima dvojno nalogo: ohraniti Indy pri življenju in ji znova ukrasti srce.

1
4
2
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
taša
03. 01. 2016 ob 21:00:05
4 od 5 zvezdic
Adelaide
08. 07. 2015 ob 16:45:19
3 od 5 zvezdic
Gea
11. 01. 2015 ob 13:28:39
3 od 5 zvezdic
Ta knjiga je slab začetek super serije, glavna junakinja mi je delala glavobole in to je glavna krivda za tako nizko oceno
skyline
11. 01. 2015 ob 12:10:12
4 od 5 zvezdic
Smešna, nagajiva, romantična serija, čisto v stilu Kristen Ashley romanc, polna men-in-uniform-hotness :D