Rocked Under
Knjigo prispeval/a:
Beya_
Rocked (1. del)

Rocked Under

3.8/5 · 3 ocene

Zaljubiti se ni vedno preprosto in prijetno. Intenzivna in s tesnobo napolnjena zgodba o Emmi in Scottu je boleč, mučen in naporen prikaz, kako težko je nekoga spustiti ...

Pravilo št. ENA devetnajstletne Emme Harrington je: Nikoli ne daj svojega srca moškemu, ne glede na vse. Te lekcije se je naučila že zgodaj v življenju in je ne bo nikoli pozabila.
Da začne znova, se odloči, da bo začela obiskovati kolidž s svojo sestrično Ashley v ZDA. Končno je svobodna pri odločitvah, kako živeti življenje in doben moški ne bo več vodil njena čustva in odločitve... dokler na oder ne stopi Scott Mason....
Scott Mason je glavni pevec v lokalni in popularni rock skupini. Scott je ženskar in Ashleyin dolgoletni prijatelj, kateri Emmo privlači takoj, čeprav predstavlja vse, kar sovraži in mora ostati stran od njega. Ženske obravnava kot cigareto: prižge, uporabi in zavrže.
Na sestričnino željo si prizadeva, da bi se s Scottom razumela. Kaj kmalu odkrije, da je na Scottu več kot vidijo oči, kar ga pa še naredi bolj nevarnega v njenih očeh. Pod fasado prijateljstva, ljubosumja, obsedenosti, strahu in negotovosti se odvija njena konstantna borba, da se zgodovina ne bi ponovila.
Ena stvar, ki jo ve zagotovo, je, da če prelomi pravilo, jo to lahko uničiti.

0
3
0
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Gea
02. 02. 2015 ob 09:07:20
2 od 5 zvezdic
skyline
17. 05. 2013 ob 12:35:09
5 od 5 zvezdic
Beya_
16. 02. 2013 ob 17:34:37
4.5 od 5 zvezdic