Rojen v grehu
Knjigo prispeval/a:
elchy
Brotherhood of the Sword/MacAllister (3. del)

Rojen v grehu

Born in Sin

3.5/5 · 2 oceni

Čeprav se lahko le nekaj mož meri z njeno sposobnostjo vihtenja meča, se Caledonia MacNeely bori z nenavadnim drhtenjem, ko ji ponudijo zakon z zloglasnim lordom Sinom. Callie se boji skrivnostnega, nedosegljivega tujca – manj zaradi govoric, ki ga preklinjajo, kot zaradi vročine njegovega dotika – vendar se mora ukloniti angleškemu kralju. In ker je usoda njenega klana odvisna od premirja, nima veliko izbire.

Zavržen kot otrok je Sin MacAllister začel sovražiti svoje škotske korenine. Da bi razkril sovražnika kralja Henrika, se mora podati v osovraženo Višavje – poročen z očarljivim dekletom, katere ognjeno rdeči lasje popolnoma ustrezajo njenemu ognjevitemu duhu. Hladno, otrdelo srce je bilo vedno ključ do Sinovega preživetja, toda ta lepotica vzbudi v njem nevarno potrebo, ki je nikoli prej ni poznal.

0
2
1
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
monique
08. 03. 2017 ob 09:35:44
3 od 5 zvezdic
Sin je čudovit karakter – ravno na take tourtored heroes vedno padam. Ko bi bila vsaj še zgodba tako čudovita kot je on, ampak Kinley žal ne zna niti malo pričarati srednjega veka. Sem upala, da se bo tekom serije kaj izboljšala, vendar meni še vedno deluje kot sodobna romanca, s sodobnimi junaki, ki ima zraven čisto slučajno še meče, konje in gradove. Sin bi si zaslužil boljšo zgodbo.
elchy
03. 01. 2017 ob 22:33:33
4 od 5 zvezdic