Ruthless People
Knjigo prispeval/a:
skyline
Ruthless People (1. del)

Ruthless People

2.9/5 · 7 ocen

Zunanji svet jih občuduje in poveličuje kot ameriško kraljevino, saj vedno donirajo večje vsote za pomoči potrebnim, hranijo brezdomce, investirajo v infrastrukture mesta. A za zaprtimi vrati se bije trd boj za prevlado med dvema šefoma in dvema velikima mafijskima družinama, irski in italijanski.

Melody Giovanni in Liam Callahan vesta drug za drugega, a se nikoli nista spoznala. Oba sta naslednika za šefa in zaradi tega že po krvi največja rivala in sovražnika. Njuna poroka, ki je bila dogovorjena med očetoma obeh družin z razlogom, da se krvna vojna med družinama konča, je presenečenje za ves zunanji svet, razen za njiju.

Liam se je že zdavnaj sprijaznil z dogovorjeno poroko, saj bo s tem pridobil ogromno. Če se mora poročiti, da postane šef dveh velikih družin, je zanj to majhna cena, ki jo bo plačal. Predstavlja si tiho, ubogljivo in ugledno ženo, ki se ne bo spuščala v njegove posle, saj je to značilno za vse žene šefov. Prepričan je, da je Melody bila vzgojena za to nalogo že od majhnih nog. A že ob prvem srečanju s svojo bodočo nevesto šokiran ugotovi, da je prelepa Melody vse druga kakor tiha, še manj pa ubogljiva.

Melody točno ve, kakšen človek je Liam, kakšne posle vodi, kako razmišlja in kaj je njegov glavni namen poroke. Pozna ga, saj je enaka njemu. Celo življenje je namenila učenju in treniranju, da bo boljša pri opravljanju mafijskih poslov od vseh moških v družini. Že v mladih letih je postala bolj spoštovana od svojega očeta, ima popolnoma lojalne sodelavce in raje umre, kakor da preda svojo moč in ugled bodočemu ženinu.

Ena poroka. Dva šefa. Ko se vmeša še tretje mafijsko ime, se zgodi trikratni organizirani kaos, v katerem bosta Melody in Liam morala združiti moči za popolno prevlado.

1
7
3
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
nadja.si
06. 06. 2016 ob 07:19:49
5 od 5 zvezdic
Adelaide
24. 12. 2014 ob 16:48:08
4 od 5 zvezdic
Kris
02. 11. 2014 ob 22:21:27
2 od 5 zvezdic
Se strinjam s Tašo, crash and burn indeed.
taša
02. 11. 2014 ob 21:20:22
1.5 od 5 zvezdic
Pri tej knjigi sem gojila zelo visoka pričakovanja. Imela je namreč vse preddispozicije za to. In potem začnem brat in crash and burn. Prebrala sem jo sicer do konca, ampak samo zato, ker sem vseeno upala, da se bo do konca kej spremenil. Pa se ni. Res razočarana.
Ever
27. 08. 2014 ob 10:38:59
2 od 5 zvezdic
Nisem je do konca prebrala, tako da ne morem dati ravno zelo zelo slabe ocene.<br /> <br /> Je pa moje mnenje čisto kontra prejšnjima dvema mnenjema. Glede na naslov in opis sem pričakovala, da bo to res grozna knjiga in junaka zelo avtoritativna. Tako pa sta bila malo otročja, in wanna-be-ja.<br /> <br /> Sicer nisem gledala veliko mafijskih filmov in serij, ampak sem si ta svet predstavljala zelo drugače kot pa je opisan v tej knjigi.
day
24. 08. 2014 ob 21:24:31
0.5 od 5 zvezdic
Ta knjiga je totalno bolana. Fucked up. Ne vem kdo se zmišljuje take zgodbe.
skyline
18. 08. 2014 ob 12:37:49
5 od 5 zvezdic
SVETOVNA!!! <br /> Kriminalka in sexy romantika, avtorica tudi ne špara z agresivnimi scenami, realen stil pisanja, dva hudo močna glavna junaka, zgodba polna twistov, dark mafijski svet v katerem se počasi rodi neuničljiva ljubezen... Noro svetovna knjiga! Priporočam vsem, ki majo radi sexy hate-love veze in jih ne moti zgodba, ki je postavljena v svet kriminala.