Samo vojvoda je primeren
Knjigo prispeval/a:
elchy
School For Heiresses (2. del)

Samo vojvoda je primeren

Only a Duke Will Do

5/5 · 1 ocena

V spretno in očarljivo napisani zgodovinski romanci Samo vojvoda je primeren se politika in strast obetajoče prepletata.

»Ne moreš se mu večno izogibati, Louisa. Preprosto mu povej, da te ne zanima, in končaj s tem.«
Gospa Charlotte Harris, ravnateljica

Poroka? Nikoli! Ta bi namreč končala delovanje Louise North v njenem reformatorskem damskem društvu – in, roko na srce, Louisa obožuje svojo neodvisnost, kljub nasprotovanju svojega kraljevega očeta. Zato je, ko se v Anglijo vrne Simon Tremaine, očarljivi vojvoda Foxmoor, ki ga je nekoč ljubila – pa tudi izgnala iz Anglije –, do njega nezaupljiva, ko se želi poročiti z njo. Mu je resnično mar zanjo ali si preprosto želi le maščevanja? Simonovemu nevarnemu šarmu se je težko upirati, saj plamen med njima še vedno vroče gori. Ko pa je njegov skriti razlog za poroko razkrit, skupaj z globoko zakopanimi skrivnostmi iz njegove preteklosti, Louisa priseže, da bo plačal … in cena bo njegovo srce.

1
2
2

Kupi to knjigo

Sabrina Jeffries
9,23 EUR
Več o ponudbi
14,99 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 07. 04. 2020 19:31:32
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
monique
25. 09. 2017 ob 08:30:45
monique
Nisem je končala. Blazno na živce mi grejo kraljevi nezakonski otroci in čeprav vem da jih je imel kralj George IV kar precej, mi tukaj res ni bilo dobro izvedeno. In dolgočasila sem se ob vsej tej politiki. Imam pa velike upe za naslednjo knjigo, tako da res upam, da ne bom razočarana.
blue.motion.grey
25. 10. 2016 ob 19:57:33
5 od 5 zvezdic