Sedem noči v falotovi postelji
Knjigo prispeval/a:
Jerneja
Sons of Sin (1. del)

Sedem noči v falotovi postelji

Seven Nights in a Rogue's Bed

4.8/5 · 2 oceni

Bo teden dni zapeljevanja vodil v strastno predajo do konca življenja?

Da bi rešila sestrino življenje, Sidonie Forsythe obupano pristane, da se bo prepustila strahoviti usodi: za mračnimi zidovi Strahopetnega gradu ji bo v sedmih grešnih nočeh krepost vzel razvpit malopridnež z grozljivimi brazgotinami. A namesto pošasti spozna moškega, ki mu ni para. V tednu dni se vsem pričakovanjem navkljub v njej prebudijo globoka čustva do Jonasa Merricka – toda Sidonie ima temačno skrivnost, ki bi ju oba lahko pogubila.

Neusmiljeni samotar Jonas dobro ve, kdo je. Tudi če bi za trenutek pozabil, kakšno prekletstvo nosi s seboj, bi ga na to boleče opomnil že bežen pogled v zrcalo. Ko se pred njegovimi vrati pojavi ljubka Sidonie, jo zapeljuje s še večjim zadovoljstvom, kakor je pričakoval. Toda zakrknjenega izobčenca kmalu ganejo njena nedolžna lepota, bistri um in presenetljivi pogum. Pred vrati pa se zbirajo nevarni sovražniki, ki jima pretijo z uničenjem.

Bo njuna mlada, krhka ljubezen preživela?

0
1
1

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 21. 05. 2019 12:30:54
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Ninanajna
26. 02. 2018 ob 21:33:29
4.5 od 5 zvezdic
jakička
24. 02. 2018 ob 16:15:12
5 od 5 zvezdic