Seduce the Darkness
Knjigo prispeval/a:
skyline
Alien Huntress (4. del)

Seduce the Darkness

5/5 · 2 oceni

Vojna med nezemljani in ljudmi je spremenila Zemljo do neprepoznavnosti. A vojna je tudi rešila življenje Bride McKells. Pred vojno je bila čudovita vampirka tarča ljudi in alienov, zdaj ima vsaj svobodo, da lahko išče svojo vrsto, kjer bo dobila odgovore na tisoče vprašanj o njenem obstajanju in načinu življenja.

Devyn, kralj vrste Targon, je vojak in ženskar, ki trdi, da ima odgovore, ki jih Bride išče. Njegova samozavest je neomajna in ne skriva pred nikomer svojih posteljnih aktivnosti in nadnaravnih moči, ki jih bo vedno uporabil sebi v prid. Nikoli nima težav z zapeljevanjem nasprotnega spola in zase trdi, da si dela kolekcijo posteljnih trofej iz čimbolj raznolikih vrst. Vse ženske ga obožujejo in se mu ponujajo, razen Bride. Ne le, da ga Bride vztrajno zavrača, ampak ob njej Devyn odkriva nova čustva, ki jih prej ni poznal-obsesijo.

A Bride ni navadna vampirka, saj njena kri lahko pozdravi virus, ki bo uničil Zemljo. Bride tudi ne ve, da je bila usojena drugemu in da ne pozna svojega pravega imena. Več stvari, ko odkriva o sebi, bližje je nevarnosti, od katere je tudi Devyn ne more obvarovati.

0
5
6
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
DeleteMe
22. 04. 2012 ob 15:24:04
DeleteMe
A bi mi lahko kdo povedal, kje dobit to knjigo na spletu? Al pa če je kdo tolk dobr, da bi mi poslal datoteko če jo ima :)
Kris
23. 02. 2011 ob 12:56:42
5 od 5 zvezdic
Akcija, humor, ljubezen, sex, supermoči....noro dobra knjiga, osebno najboljša iz zbirke !!!!<br /> I loved Devyn --&gt; now been added to my 'If he was real ...' list :$
skyline
04. 12. 2010 ob 10:36:58
5 od 5 zvezdic
Ta knjiga mi je bila svetovna, ker je veliko humorja in akcije!

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu

Prosti čas Najljubši citati skyline
28. 11. 2010 ob 14:43:38