Seduction and Snacks
Knjigo prispeval/a:
skyline
Chocolate Lovers (1. del)

Seduction and Snacks

4.5/5 · 2 oceni

Claire je stara dvajset plus nekaj, mati samohranilka in pomaga svoji najboljši prijateljici prodajati seks igračke, medtem pa upa, da bo čimprej zaslužila dovolj denarja, da bo lahko začela samostojno poslovati. Na tak način bo omogočila svojemu otroku (ki nima dlake na jeziku in je ljubek samo v spanju) lepše in boljše odraščanje.

Ko se v lokalnem baru pojavi Carter, s katerim je imela pred leti avanturo za eno noč in je sploh ne prepozna (razen njenega unikatnega čokoladnega vonja), si Claire zada nalogo, da se jo bo tokrat dobro zapomnil.

Carter ne more zakriti svojega šoka, ko spozna, da ima štiriletnega sina. Claire je panična, saj zaradi otroka ni imela časa za seksualna doživetja z veliko moškimi in se boji, da bo Carterja znova izgubila. A Carter ni več takšen, kot je bil takrat. Prav tako ne Claire. Le kemija med njima je še vedno enako močna.

1
2
1
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
elchy
04. 01. 2016 ob 15:01:21
4.5 od 5 zvezdic
skyline
07. 05. 2015 ob 12:02:39
4.5 od 5 zvezdic
Romantična zgodba, ki dejansko ni nič posebnega, vendar se razlikuje od drugih iz istega žanra zato, ker je polna humorja in sarkazma ter situacij, ob katerih se nasmeješ na glas. Glavna junakinja je noro dobro zastavljena, in že ko prebereš prvo poglavje, te knjiga potegne vase. Meni je bila res super popestritev v tem žanru, ker sem se skozi vso knjigo smejala na glas :D In "hot" momenti so res HOT.