Shooting Scars
Knjigo prispeval/a:
BlebeTanja
The Artist Trilogy (2. del)

Shooting Scars

4/5 · 2 oceni

Ko je Ellie sebe ponudila Javierju, mafijskemu nekdanjemu ljubimcu Javierju, da bi rešila Camdenovo življenje, si ni predstavljala, kakšno sprevrženo igro želi javier igrati z njo. V rokah Javierja in njegovega spremstva morilcev je Ellie prisiljena zagrešiti nevaren in grozljiv zločin - ali pa bo Camden umrl. Nekdanja sleparka mora najti način, kako zmagati igro, preden igra uniči njo in edinega moškega, ki ga je kdaj ljubila.

Camden McQueen ne more pozabiti Ellie Watt. Iščoč maščevanje in na begu pred policijo za zločin, ki ga ni zagrešil, je talentirani tattoo umetnik primoran storiti veliko stvari, za katere ni vedel, da jih je zmožen - vse to, da bi rešil Ellie. Ko Camden hodi po tanki črti med ljubeznijo in povračilom, se zaobljubi, da bo naredil vse, da dobi Ellie nazaj. Toda če se Camden prepusti svoji temni plati, ga bo Ellie še vedno ljubila?

0
2
1

Kupi to knjigo

Karina Halle
8,26 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 04. 04. 2020 00:00:33
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
elchy
04. 01. 2016 ob 15:56:22
4.5 od 5 zvezdic
Adelaide
07. 12. 2015 ob 19:34:53
3.5 od 5 zvezdic