Siloviti udarnik
Knjigo prispeval/a:
Jerneja
Highland Guard (10. del)

Siloviti udarnik

The Striker

5/5 · 1 ocena

Ni poti nazaj, toda ali ljubezen lahko dobi drugo priložnost?

Pred šestimi leti je Eoin 'Udarnik' MacLean preživel največjo preizkušnjo v bitki, v kateri je bil Robert the Bruce strahovito poražen. Obenem si je z izbiro neveste nakopal sovraštvo njenega očeta in nezaupanje soborcev iz Višavske straže, ki sovražno gledajo na mlado Margaret MacDowell in njen klan. Eoin mora Bruceu obljubiti, da bo pred ženo skrival vse podrobnosti o elitni Višavski straži, zato ji nikoli ne pove, kaj načrtuje in kam je namenjen.

Toda Eoin ne pričakuje najhujšega: da ga bo iskro dekle, v katero se je zaljubil in se z njo poročil, izdalo. Krivi jo – in sebe, ker ji je zaupal – za katastrofo, v kateri sta umrla Bruceova brata, zato jo izbriše iz svojega srca in zapusti, ne da bi se mislil vračati. A ko mu Bruce ukaže, da mora osvojiti težavno severozahodno provinco Galloway – ki ji vlada ženin oče – si premisli. Še posebej, ko izve, da se žena, ki misli, da je mrtev, namerava ponovno poročiti. Te poroke nikakor ne namerava zamuditi.

Vendar nikoli ni vse črno ali belo. Margaret pozna drugačno plat zgodbe ... in čuva največjo skrivnost za Eoina.


1
1
1
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
monique
21. 12. 2017 ob 20:41:28
5 od 5 zvezdic
Zelo sem uživala ob branju. Eoinova zgodba me je že dolgo zanimala in končno smo izvedeli, kako je spoznal svojo ženo. Polovica knjige se dogaja šest le nazaj, preden je bila izbrana Highland Guard in se je Bruce oklical za kralja. Eoin in Maggie sta bila zelo lep par in kar hudo mi je bilo čez koliko težav sta morala, ker sta bila njuna klana na nasprotnih straneh. Čudovit dodatek k seriji. Ne morem verjeti, da sta samo še dva dela.