Sirensong
Knjigo prispeval/a:
Morrigan
Faeriewalker (3. del)

Sirensong

4.7/5 · 3 ocene

Ko je Dana povabljena v Vilinsko deželo, da bi bila uradno predstavljena dvoru Seelie, to ni lahko odločitev. Nenazadnje vsi vedo, da si jo Titanija, kraljica dvora Seelie želi mrtvo. Vendar Titania trdi, da ni odgovorna za grožnje s smrtjo in njen sin princ Henry naredi odločitev precej lažjo ko namigne, da bi Dana lahko bila aretirana za (domnevno) sodelovanje s svojo teto Grace pri nasilni prilastitvi prestola. Tako, da je bolje, če z očetom storita, kot jima je bilo rečeno...

Potovanje skozi Vilinsko deželo je dolgo - in zahrbtno. Dana je mislila, da bi bilo dobro imeti s seboj prijatelje, vendar njen skoraj-fant Ethan in sin njenega varnostnika Keane nikakor ne moreta shajati skupaj, Kimberina zagledanost v Keana pa zadev ne olajšuje. Ko nasilen napad loči Dano od njene karavane, jo seksi Erlking reši ravno pravi čas... in jasno pokaže, da še ni opustil misli na to, da bo postala njegova.

Prihod v Titaniino lepo palačo bi moralo biti olajšanje. Vendar je Dana kmalu vpletena v poskus umora Titaniine vnukinje in nenadoma postane ubežnica, ki je prisiljena zapustiti svojega očeta, ko s prijatelji pobegne, da bi si rešila življenje. Ali bo lahko dokazala svojo nedolžnost preden jo ujamejo sile dvora Seelie - ali še huje erlking? Bo lahko rešila svojega očeta preden bo namesto nje plačal končno ceno?

1
3
4
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
elchy
12. 06. 2012 ob 14:51:05
4.5 od 5 zvezdic
Morrigan
28. 08. 2011 ob 19:54:46
4.5 od 5 zvezdic
Morrigan
28. 08. 2011 ob 19:54:36
Morrigan
arwen meni je pa keane bolj všeč:D
Arwenis
28. 08. 2011 ob 17:02:56
5 od 5 zvezdic
10ka. Oh my God. Earlking jst bi te požrla. Celga. Oooočupa.!

Druge knjige avtorja

Book Depository