Snow Like Ashes
Knjigo prispeval/a:
skyline
Snow Like Ashes (1. del)

Snow Like Ashes

3/5 · 1 ocena

Dekle z zlomljenim srcem. Krut bojevnik. Junak, ki to šele bo.

Pred šestnajstimi leti je bilo Kraljestvo Zime premagano in njeni prebivalci zasužnjeni, puščeni brez magije in vladarja. Njihovo zadnje upanje za svobodo je osem preživelih, katerim je uspelo pobegniti in ki čakajo na priložnost, da ukradejo zimsko magijo nazaj in ponovno zgradijo kraljestvo.

Osirotela Meira je celo življenje živela kot ubežnica in odraščala pod okriljem zimskega generala. Meira trenira za to, da bo postala vojakinja. Zaljubljena je v svojega najboljšega prijatelja Mathera, ki bo tudi bodoči kralj, zato Meiro ne bo nič ustavilo, da pomaga pri borbi za kraljestvo.

Ko izvidniki odkrijejo lokacijo starodavne ključavnice, ki lahko ponovno vspostavi zimsko magijo, se Meira odloči, da jo bo ona sama pridobila. Prisiljena je v borbo s sovražniki in na tak način služi svojemu kraljestvu, kar je njena uresničitev sanj. A misija se ne zaključi po njenih željah. Pahnjena je v svet hudobne magije in nevarne taktične politike, kjer spozna, da njena usoda ni nikoli bila v njenih rokah.

0
1
3

Kupi to knjigo

Sara Raasch
9,27 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 28. 07. 2021 13:00:18
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
matty
06. 05. 2016 ob 20:14:50
3 od 5 zvezdic
Book Depository

O tej knjigi na forumu

Bralni izzivi Bralni izziv 2015 - Matty matty
09. 01. 2015 ob 18:59:27