Soaring
Knjigo prispeval/a:
skyline
Magdalene (2. del)

Soaring

4.5/5 · 1 ocena

Ameriška poznana dedinja Amelia Hathaway mora poiskati svoj nov začetek v življenju. Prevarana od moža in razočarana nad svojimi nedoseženimi cilji, se zlomi in pristane na dnu. Dodatna pika na i v zrušenem svetu so njeni otroci, ki je ne spoštujejo več. Ko ji bivši mož odpelje družino iz Californije v majhno mestece Magdaline v Maine, se Amelia odloči urediti svoje življenje. Da bi lahko dobila svoje otroke nazaj, se preseli v Cliff Blue, arhitekturno čudovit kraj na obali Magdalene. Niti ni še razpakirala svojih selitvenih škatel, ko že spozna seksi Mickeya Donovana, poklicnega gasilca, ki živi nasproti nje čez cesto. Amelia po dolgem času začuti metuljčke v trebuhu in želja po njemu se z vsakim dnem stopnjuje.

Mickey je vse kar si Amelia želi, je prijazen, čeden, močan, seksi, dobrega srca, a na žalost ne kaže interesa zanjo. Amelia se prebija skozi svoje osebne težave, da bi popravila pretekle napake in ugotovila, kdo je zares ona in kaj želi postati. Poleg tega ji seksi sosed meša misli vsakič, ko ga zagleda. Ko se med njima vname prepir, je Amelia šokirana, da prijazen sosed niti ni tako zelo prijazen, kot je sprva mislila, zato se popolnoma posveti borbi za svoje otroke. Kmalu ugotovi, kaj je bil srž njunega prepira, in Amelia je prizadeta, da Mickey razmišlja o finančnem ozadnju in da je to razlog, zakaj noče biti z njo, saj ji ne more zagotoviti življenja na tako visoki materialni ravni, kot ga je bila navajena.

0
1
2

Kupi to knjigo

Kristen Ashley
24,23 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 10. 07. 2020 10:30:25
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Gea
20. 03. 2015 ob 13:32:14
4.5 od 5 zvezdic

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu