Somebody's Angel
Knjigo prispeval/a:
skyline
Rescue Me Saga (4. del)

Somebody's Angel

Ko je Marc d’Alessio rešil energično italijanko Angelina Giardano v Masters at Arms klubu, si ni mislil, da bo lepotica obrnila njegov trden in brezsrčen svet na glavo. Tudi ko preteče nekaj mesecev, njuna privlačnost še vedno žari in postaja vse večja, čeprav se ji Marc ne želi popolnoma predati. Skrivnosti in spomini iz njegove preteklosti še otežujejo njegovo razmerje z družino, prijatelji in Angelino.

Angelina se noče predati nekomu, ki se ji ne želi čustveno približati. Marca ljubi, prav tako obožuje BDSM svet, v katerega jo je vpeljal, saj zna kot dominant v njej resnično prebuditi strast, a to ni dovolj. Želi več. Čeprav je Angelina uničila fizično masko, za katero je Marc skrival svoj obraz, do tiste nevidezne maske, katero si Marc dnevno povezne čez obraz, da skrije svoje emocije pred drugimi, sama ne more priti.

V poizkusu iz obupa, da bi vzpostavila globjo povezavo z Marcom, Angelina izvede napad, ki se konča z Marcovim begom. A v gorah Marca ne čakata spokojnost in mir, kot je pričakoval, ampak se počuti prazno in osamljeno. Angelina je prava ženska zanj, v to je prepričan. Vprašanje je, ali je pripravljen tvegati nove srčne rane.

0
0
1

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj