Sommersgate House
Knjigo prispeval/a:
skyline
Ghosts and Reincarnation (2. del)

Sommersgate House

3.5/5 · 1 ocena

Douglas Ashton je hladen in brezčuten lastnik gotskega dvorca Victorian Mansion, Sommersgate House. Julia Fairfax je njegova trmasta in tipična američka svakinja. Ko se družini prigodi tragedija, sta Douglas in Julia prisiljena živeti skupaj v Sommersgate in vzgajati nečake in nečakinje, ki so postale sirote.

Douglas nima želje vzgajati otrok od svoje mrtve sestre, še manj pa si želi imeti seksi Julio pod svojo streho. Julia se kljub bolečini in žalovanju trudi ustvariti topel dom v novi državi, kjer ji simpatičen in hladen Douglas ni v nobeno pomoč. Poleg vseh odgovornosti, ki jih nosi na ramenih, ji dela težave še Douglasova zadirčna in sovražna mati Monique.

Douglas misli, da je najboljša rešitev za nastali kaos in prerekanje poroka z Julio. Ko jo obvesti, da bo postala njegova žena, Julia dobi potrdilo svojih ugibanj, da Douglas enostavno ni normalen in se mu je zmešalo. Če bi Julia še kdajkoli stopila pred oltar, bi to bilo z moškim, ki bi jo nosil po rokah in jo oboževal, kar je pa popolno nasprotje Douglasovega obnašanja do nje.

Kar naredi Sommersgate House še bolj skrivnostno je dejstvo, da v njej živijo duhovi človeka, ki je hišo zgradil, in njegove ljubezni. Oba sta umrla skrivnostne smrti nekaj mesecev za tem, ko je bila hiša dokončana. Le en način za dvig prekletstva obstaja in Douglas je edini, ki lahko to doseže, če le odpre svoje srce.

0
1
1

Kupi to knjigo

Kristen Ashley
25,99 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 27. 03. 2020 10:00:04
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Gea
02. 02. 2016 ob 16:21:53
3.5 od 5 zvezdic