Soul Fire
Knjigo prispeval/a:
skyline

Soul Fire

3/5 · 1 ocena

»Iron born and iron bred. Trust not iron, it will see you dead.«

Rowan Blake bi lahko le s čarobno paličico rešila svojo umetnostno galerijo pred dolgovi. Njen bivši fant in umetnik Peter jo je pustil na cedilu, ko je tik pred zdajci odpovedal svojo razstavo v njeni galeriji. Ko se ji zdi, da je njen realni svet razpadel na koščke, se nezavedno znajde v vojni med dobrim in zlim ter v rokah nekoga, ki si lasti svetlobo, princem Dairem.

Med iskanjem svojega brata, se Daire znajde ujet v realnem svetu z žensko, ki vname njegovo strast kot še nobena doslej. Strast, ki ga ubija. Vsak ukraden poljub poglobi njuno privlačnost in njega pahne vse bližje robu temne sle, ki je prepovedana in proti kateri se bori že stoletja. Dlje kot Daire vztraja v njenem objemu in v njeni postelji, bliže so njegovi sovražniki, še posebej njegova bivša ljubezen, ki je izdala njegovo svetlo stran.

A od tega, kar izbere srce, se je težko ločiti. S tem ne tvega le svoje moči, ampak tudi njeno varnost in svoje življenje.

1
1
4
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
skyline
29. 05. 2013 ob 13:48:31
3 od 5 zvezdic
skyline
14. 12. 2010 ob 15:37:21
skyline
Prebrala, ampak malce razočarana. Ne vem, al je bla platnica kriva, da sem pričakovala totalno fajno zgodbo, ampak nekaj me je zmotlo, da mi je bla vmes že dolgočasna. In zgodba je od sredine naprej totalno predvidljiva, vsaj meni je bla. Najbolj od vsega mi je pri tej knjigi všeč platnica:(((