Specials
Knjigo prispeval/a:
Ever
Uglies (3. del)

Specials

Tally je že slišala govorice o tako imenovanih posebnih, ki niso le lepi, ampak tudi močni, hitri in nenavadni. Navadni lepotci in lepotice so lahko živeli svoje življenje brez da bi srečali posebne, a Tally je daleč od navadnega.

In sedaj se je spremenila v njih, hitra in močna naprava za ubijanje, ki skrbi zato da lepotci in grdobe ničesar ne vedo.

Moč in hitrost sta nekaj najboljšega kar se je Tally lahko zgodilo, toda kot vemo Tally ne pozabi kar tako. V njenih mislih je še vedno dvom, čeprav ne ve zakaj. Nato pa ji ponudijo možnost dokončno uničiti red New Smoke.Tally je tako pred preizkušnjo ali slediti ukazom za katere so jo sprogramirali ali poslušati šibek glas nekje za njenimi mislimi.

0
1
7

Kupi to knjigo

Scott Westerfeld
11,81 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 13. 07. 2020 12:00:20
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Morrigan
17. 10. 2011 ob 18:00:47
Morrigan
prebrala sem prvi dve knjigi iz zbirke, pri tretji se mi je pa ustavilo. svet, v katerem se zgodba dogaja in sama ideja zgodbe imata veliko potenciala, ampak mislim, da je to avtor s svojim načinom pisanja pokvaril - moti me, da se nonstop nekaj dogaja, se mi zdi, da bralcu ne da niti malo &quot;odmora&quot; - premalo je prizorov, kjer bi tally razmišljala, ampak ves čas je samo akcija. <br /> <br /> najbolj mi je všeč zane, ko ga spoznamo v drugem delu in to, da tally v vsakem delu postane nekaj novega - najprej pretty in nato še special. <br /> <br /> enkrat si bom vzela čas, da preberem to knjigo do konca, ker me res zanima kako se konča. ocene tako še ne bom dala, ker še nisem prišla do konca. prvi dve knjigi pa ocenim s 7.<br />