Stay
Knjigo prispeval/a:
skyline

Stay

3.5/5 · 2 oceni

Clarina zveza s Christianom je napeta že od začetka in nekaj, kar Clara še ni doživljala nikoli prej. A kar se je začelo kot predanost in pozornost kmalu postane obsesija in Clara prepozno spozna, kako daleč je Christian pripravljen iti, da pripravi Claro do tega, da ostane z njim.

Clara zapusti mesto in želi pustiti staro življenje in Christiana za sabo. Nihče od starih znancev ne ve, kam je Clara zbežala, a kljub temu se ne more otresti strahu, saj ve, da je Christian ne bo pozabil tako zlahka. Ne glede na to, kako daleč zbeži, morda nikoli ne bo dovolj daleč za Christiana.

0
2
4

Kupi to knjigo

Deb Caletti
10,70 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 01. 07. 2020 16:00:11
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
WindShadow
07. 09. 2011 ob 16:29:51
2 od 5 zvezdic
Meni ta knjiga sploh ni sedla. Že itak je tematika kar težka, potem pa je zraven še slog, ki zame preveč opisuje čustva in filozofira (nekatere povedi so sicer res dobre), tako da jaz včasih sploh več nisem sledila zgodbi.<br /> Mislim, da sem jo brala več kot mesec dni in med tem prebrala en kup drugih knjig, ker se enostavno nisem mogla prisilit, da bi jo spet vzela v roke.
keepgoingunder
01. 05. 2011 ob 08:13:49
5 od 5 zvezdic