Steph Curry
Knjigo prispeval/a:
elchy

Steph Curry

Golden: The Miraculous Rise of Steph Curry

Neverjetna in navdihov polna zgodba o Stephenu Curryju, najboljšem strelcu, kar jih je videla košarka, in o meteorskem vzponu njegovega moštva Golden State Warriors.

Briljanten športnik. Predan vernik. Zvezdniški igralec. Nekonflikten soigralec. Nepopustljiv nasprotnik. Vdan družinski človek. Vse te besede opisujejo enega človeka – Stepha Curryja, novega zvezdnika košarke, organizatorja pri moštvu Golden State Warriors in aktualnega dvakratnega najkoristnejšega igralca NBA. Ko je zakraljeval v ligi NBA, so bili navijači, trenerji, strokovnjaki in analitiki navdušeni. Čeprav je s svojimi 190 centimetri in 82 kilogrami za številne trenerje v NBA veljal (in še velja) za predrobnega in prenizkega, je vzel igro iz rok velikanov, ki so prevladovali na igrišču, in začel pisati novo poglavje svetovne košarke. Goreči privrženci igre in novinci v športu ga imajo za vzornika tako otrok kot tudi ambicioznih igralcev vsepovsod.

Biografija je najpopolnejša zgodba o tem enkratnem talentu in njegovi epopeji z vpogledi v zakulisje in s poučnimi spoznanji. Napisal jo je ameriški športni novinar Marcus Thompson, ki je spremljal Curryjevo kariero od samih začetkov. V knjigi raziskuje zvezdniškega košarkarja, njegovo ljubezen do igre in moštva ter njegovo tesno povezano družino, ki mu stoji ob strani – vključno z ženo, znano kuharsko mojstrico Ayesho, ter prikupnima hčerkama.

0
0
0

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 09. 12. 2022 17:00:18
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Book Depository