Sunshine
Knjigo prispeval/a:
skyline

Sunshine

Rae Seddon, poznana pod vzdevkom Sunshine, živi mirno življenje kot delavka v očimovi pekarni. Nekega dne odide proti jezeru na sprehod, da bi se pomirila, kar pa se izkaže za največjo napako v njenem življenju. Ujame se v past vampirjev, ki jo odpeljejo v svojo graščino. Priklenjena na steno ob še enem ujetniku - vampirju Constantinu, ki je ne želi raniti - pripoveduje zgodbe iz svojega življenja, da bi ostala pri zdravi pameti. Spomni se naukov svoje babice o posebni magiji, ki jo je sposobna uporabljati, vendar je nikoli ni. Na njeno veliko presenečenje se Constantine odloči pobegniti z njo, ko mu pove, da ga lahko obvaruje pred soncem s svojo magijo. A pobeg pusti posledice.

0
1
4

Kupi to knjigo

Robin McKinley
8,63 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 06. 12. 2019 17:00:17
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Lenka
04. 12. 2011 ob 16:40:10
Lenka
jest sem tud obupala. skoz celo knjigo (ok, pršla sem nekje do 240 od 330 strani) je čist preveč nekih podatkov, zgodb vseh zaposlenih v pekarni, vse zgodovine, vseh možnih in nemožnih Others. celotna zgodba se pa odvija nekak v valovih: naekrat ful dogajanja, pol pa celo večnost nič, pol pa spet mal, pa spet ful dolg nič... na kratko: odsvetujem!
mischa
28. 10. 2010 ob 18:52:15
mischa
ja men tud je beden napisana: tko da sem obupala .
Arwenis
28. 10. 2010 ob 16:57:56
Arwenis
Ful mi je na štartu bedno napisana, ker ni skor nobenga dialoga. Počasi te uspava ko pa samo opisuje dogajanje/stanje in njeno razmišljanje. Ne vem če sem sploh še sposobna dalje brat.